LOGIN

Bruger
Kode

Anmod om invitation

Glemt kode

Hjælp til LENFO

Spørgsmål til LENFODer findes flere muligheder for at finde andre brugere på LENFO. Hvis du trykker på knappen Søg uden at skrive noget i søgefeltet får du en liste over alle tilmeldte brugere. Fra denne liste kan du klikke dig ind på hver enkelt brugers profil.

Søger du efter en bestemt person kan skrive navnet - eller blot noget af det - i feltet under Søg i navne: Klik på Søg og du får en liste med alle brugere hvis navn indeholder det du søgte på.

Søger du andre brugere fra samme område eller by eller med samme erfaringer og hjertesager som du selv har valgt, kan du klikke på det søgte emne under Mine valg. Herefter får du en liste, der viser de pågældende navne og med en mulighed for at skrive en meddelelse til de personer som du markerer.

Endelig kan du bruge Udvidet søgning. Her får du en side som ligner den under Ret profil. Her kan du skrive eller markere det du vil søge på. Ønsker du fx at finde personer i dit eget kredsforbund, som har erfaring med Dukketeater, kan du markere Dukketeater under Erfaring og vælge dit kredsforbund og herefter starte søgningen ved at klikke på knappen Søg.


Menu vejledning