Log ind
Brugernavn

Kodeord

Husk kodeord
Login automatisk

Opret bruger

Glemt dit brugernavn eller kodeord?

Opret bruger:

For at få adgang til LENFO, skal du oprette dig selv som bruger. Det gør du ved først at svare på spørgsmålene på denne side. Herefter bliver du bedt om at udfylde en personlig profil med oplysninger om dig selv og din tjeneste i Indre Mission.

1. Først udfylder du felterne herunder med et brugernavn og et kodeord, som du selv vælger. Brugernavnet skal ikke være dit fulde navn, men er kort navn, som du gerne vil kendes på og let kan huske. Det må kun indeholde bogstaver mellem a og z samt tallene 0-9 og der må ikke bruges mellemrum eller andre tegn. Det samme gælder dit kodeord.
Vær opmærksom på, at du ikke senere kan ændre dit brugernavn. Alle andre oplysninger kan ændres.

Brugernavn
Kodeord
Gentag kodeord:
Mailadresse:

2. Herefter skal du læse og acceptere betingelserne for at bruge LENFO:
LENFO er Indre Missions Leder og Netværksforum. Ved at oprette dig som bruger her bekræfter du, at du ønsker at arbejde med på Indre Missions formål og vision, som du kan læse om her: indremission.dk/site/Hvem_er_vi/Vision/.

Desuden accepterer du, at LENFO er et åbent forum, hvor dialogen er baseret på gensidig respekt og tillid, og hvor du vil gøre dit til at bevare en god og tryg atmosfære.

Og endelig accepterer du at LENFO er et elektronisk system, hvor det ikke er muligt at garantere, at der ikke kan findes eller opstå fejl. Indre Mission kan derfor ikke drages til ansvar for problemer forårsaget af misbrug eller tekniske fejl.

Du accepterer betingelserne ved at skrive de tal og bogstaver, som du kan se i billeder herunder i det tomme felt.


Indtast herunder de tal og bogstaver, der står i
billedet ovenover:

Du afslutter denne del ved at trykke på knappen Opret profil

Udviklet af landIT