LOGIN

Bruger
Kode

Anmod om invitation

Glemt kode

Hjælp til LENFO

Spørgsmål til LENFO


Hver gruppe har sin eget interne dialogforum, hvor gruppens medlemmer i fællesskab kan drøfte emner med hinanden. I modsætning til meddelelserne, så er indlæg i debatten altid synlige for hele gruppen og alle medlemmerne kan oprette nye eller besvare og kommentere eksisterende indlæg.

Du kommer til gruppens dialogforum ved at gå til gruppens forside og klikke på Dialogforum i Gruppe menu i højre side. Her ser du en oversigt over eksisterende debatemner.

Du vælger om du vil tilføje dit indlæg til ét af de allerede oprettede emner eller du vil begynde et nyt emne.

Du opretter et nyt debatemne ved at klikke på Opret nyt emne og begynder her med en overskrift, der viser hvad dit indlæg handler om. Når du klikker på knappen Opret bliver dit indlæg oprettet som en nyt dialogemne. Herefter kan gruppens øvrige medlemmer læse det og evt. besvare eller kommentere dit indlæg.

Du kan også vælge at tilføje dit indlæg ved at besvare et af de eksisterende debatemner. Klik på det pågældende emne i listen. Herefter ser du det oprindelige indlæg efterfulgt af alle de tidligere besvarelser. Du tilføjer din besvarelse ved at klikke på Nyt svar

Du kommer tilbage til emneoversigten ved at klikke på Dialogforum i Gruppe menu.Menu vejledning